:: Arysha 's Blog ::
The Princess

Navigation : Hover the image



Entries About Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Welcome to my blog . Do follow . :) I'm sorry if I do many mistakes :) I'm kpopper and please be respect me . :D


Tagboard!

Kalau nak exchange link , sila inform saya di Cbox . Mohon , tiada perkataan yang boleh megguris hati saya dan orang lain . Jika ada pertanyaan sila tanya melalui Cbox :) Jangan Follow Blog INI !!
Jom Klik ! :)

My Tweets :)





My Chingu !


Freebies : Simple Header ( Anime )

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .. Hari ni saya nak post freebies comel-comel anime punya . Ehehe . Sape yang berminat ak ambiklah . Tuan yang buat freebies ni tak marah pun kot . Hehe . Ouh , ni bukan freebies yang saya punya . Saya pandai buat header , tapi masalahnya buat masa sekarang ni laptop ayah saya punya rosak . Selama ni saya buat header dekat laptop ayah saya . Hukhuk , sekarang ni dah tak boleh . Apa-apapun , saya nak credit kat Inspirit's Baby . Header dia bat memang comel . Jom kita tengok !

http://2.bp.blogspot.com/-Rl0ZO7HZsyA/UTBHungs8fI/AAAAAAAAEYI/qVjlxzdi1Gs/s1600/conan.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-m8Eh9s0rpZk/UTBHu2KAvPI/AAAAAAAAEYU/q598WTlXU3w/s1600/cuties.jpg

 http://2.bp.blogspot.com/-TXVxhd_4k0A/UTBHulHFiFI/AAAAAAAAEYY/fG6TyVofdR0/s1600/cats+%25282%2529.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-kYvC_jM7jKg/UTBHvX1BAVI/AAAAAAAAEYg/jTl-UJeerp0/s1600/lily.jpg

Header ni non-transparent tau . Oh ya , saya nak bagi tengok yang part 2 pulak ~~


http://4.bp.blogspot.com/-YPa5lx7wKpQ/UTBLTWf420I/AAAAAAAAEYs/DVKs74osLrE/s1600/KIYOMIE.png

 http://4.bp.blogspot.com/-VQOYmRqkkGI/UTBLVIfc3lI/AAAAAAAAEY0/LCLXC9eaXLw/s1600/gee.png

http://4.bp.blogspot.com/-4CdmK4zQaUY/UTBLVnJO_eI/AAAAAAAAEZA/AchxSKgnKmk/s1600/k-on.png
http://3.bp.blogspot.com/-Y1BrdKYBzpc/UTBLVO3L5mI/AAAAAAAAEZE/-6uYsSbgiXw/s1600/hana.png

Ok , itu saja . Comel kan ? Sebelum ambik komlah dulu kat blog tuan dia . Saya nak promote jee . Sambil tu , saya nak jugak ambik satu yee ~~ Ok , Annyeonhi gaseyo .