:: Arysha 's Blog ::
The Princess

Navigation : Hover the image



Entries About Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Welcome to my blog . Do follow . :) I'm sorry if I do many mistakes :) I'm kpopper and please be respect me . :D


Tagboard!

Kalau nak exchange link , sila inform saya di Cbox . Mohon , tiada perkataan yang boleh megguris hati saya dan orang lain . Jika ada pertanyaan sila tanya melalui Cbox :) Jangan Follow Blog INI !!
Jom Klik ! :)

My Tweets :)





My Chingu !


Freebies : Kpop Header Part 1 (B.A.P)

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo !! Hye korang ..sape yang nak header KPOP ?? Angkat tangan ~~ Ehehe .. Oklah Saya nak bagi freebies ni ..tapi bukan kepunyaan saya. Tuan dia ialah ----Inspirit's Baby----- . Haaa , kalau korang nak beritahu tuan dia ok ..Ini bukan saya punya . Saya dah credit tuu . Boleh pegang janji saya ~~ Ehehe ..Jom tengok !
http://2.bp.blogspot.com/-ypOky1aU60s/UTgfeQvTlmI/AAAAAAAAEds/SVdTkU-Gx4s/s1600/Untitled-3.png





http://4.bp.blogspot.com/-l6UDDvnx2HE/UTgffy89HQI/AAAAAAAAEd0/1SP3xWQPXjA/s1600/Untitled-4.png
http://1.bp.blogspot.com/-vYu_Vdlhxx0/UTgfgZuYGcI/AAAAAAAAEd8/oLGRByI2wkg/s1600/planet_mato.png

http://1.bp.blogspot.com/-h3eK2djVlps/UTgfg5SAuUI/AAAAAAAAEeE/rcKw8u9iEc4/s1600/Matoki.png


Hmm , amacam comel tak ? Comel kan ~~ Kalau nak ambil boleh jee ~~tapi jangan lupa komen . :)